Vážení zákaznici, ve dnech 20.8.2018 až 27.8.2018 nebudeme z důvodu dovolené expedovat Vaše objednávky. Expedice bude probíhat 28.8.2018. Děkujeme za pochopení.

Zásady zpracování osobních údajů

Všichni v naší firmě považujeme osobní údaje za velmi citlivé informace a podle toho s nimi také nakládáme. Prosíme přečtěte si, jak k ochraně osobních údajů přistupujeme. Pokud byste s jakýmkoliv bodem nesouhlasili nebo měli jakékoliv dotazy, kontaktujte nás.

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je:

Beautify s.r.o.
Erbenova 2144/38
586 01 Jihlava

Tel.: +420 774 344 944
E-mail: info@sperky-krasne.cz

IČ: 29079748
DIČ: CZ29079748

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku krajským soudem v Brně oddíl C vložka 103827.

Kontakt na osobu zodpovědnou za ochranu osobních údajů:

Veronika Škrdlantová
Telefon: +420 774 344 944 (10:00-18:00)
E-mail: info@sperky-krasne.cz

Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  • vyřízení objednávky
  • vyřízení reklamace
  • zodpovězení vašich dotazů na naše kontaktní centrum
  • cílenou nabídku našeho zboží a služeb
  • marketingové akce

Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru.

  • Jméno, příjmení
  • Adresa pro zasílání objednaného zboží
  • Fakturační adresa
  • Telefonní číslo
  • E-mailová adresa
  • Historie nákupů
  • Historie navštívených stránek na webu
  • Historie aktivit v e-mailových kampaních

Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje chráníme jako oko v hlavě a nikomu třetímu je neprodáme! Abychom vám mohli nabízet ten nejlepší obsah přesně na míru, tak používáme kvalitní nástroje třetích stran. Tyto nástroje některé vaše osobní údaje zpracovávají - ale výhradně za účelem cíleného oslovení nebo pro zlepšení kvality našich služeb. Jejich výčet je v tabulce níže.

Název Země Účel zpracování
Google
US Analýza chování na webu, on-line reklama v síti Adwords
Seznam.cz CZ On-line reklama v síti Sklik a Zboží.cz
Smartsupp.com, s.r.o. CZ On-line zákaznická podpora, analýza chování zákazníků
Heureka CZ Hodnocení spokojenosti s nákupem
MailChimp CZ E-mail marketing
Zásilkovna CZ Epedice objednávek
PPL CZ Expedice objednávek
GLS CZ Expedice objednávek
 Smartlook CZ Produktová analytika s nahrávkami uživatelů
 Česká pošta CZ Expedice objednávek

 

Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:

Účel zpracování Doba uložení osobních údajů
Vyřízení objednávky Nejdéle 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém byl daňový doklad vystaven
Vyřízení reklamace Nejdéle 5 let od ukončení reklamačního řízení
Dotaz z kontaktního centra Nejdéle 60 dnů od zodpovězení dotazu
Cílená nabídka zboží a služeb Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu
Marketingové akce Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

 

Cookies

Pro funkčnost našich webových stránek používáme soubory „cookies“, což jsou malé datové soubory ukládané na disk vašeho počítače. Soubory cookies používáme k tomu, aby bylo možné vložit zboží do košíku a zpracovat vaši objednávku a dále abychom mohli lépe porozumět tomu, jakým způsobem jsou naše stránky používány a aby je bylo možné optimalizovat. Soubory cookies nám mohou např. říci, jestli jste naše stránky už v minulosti navštívili nebo jestli jste novým návštěvníkem. Soubory cookies, které používáme, neukládají žádné osobní údaje ve smyslu těchto podmínek, ani jinak neshromažďují informace umožňující identifikaci konkrétní osoby, vyjma IP adresy.

Pokud si nepřejete soubory cookies přijímat, můžete v nastaveních vašeho internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku vašeho počítače vymazat, zablokovat jejich příjem a můžete také nastavit, abyste byli před uložením každého jednotlivého souboru na tuto skutečnost upozorněni. Se zakázanými cookies však není možné vložit zboží na našem e-shopu do košíku a provést nákup, lze stránky jen prohlížet. Pro bližší informace vyhledejte v nápovědě vašeho internetového prohlížeče kapitolu týkající se právě cookies:

Soubory cookies pro on-line reklamu

Naše společnost shromažďuje informace o vašem používání našich stránek prostřednictvím cookies za účelem marketingu (při první návštěvě našich stránek máte možnost používání cookies odmítnout). Pokud takové zpracování neodmítnete, použijeme získané informace k analýze vašeho chování na našich webových stránkách a také pro zobrazování specifické reklamy některých našich výrobků. Věříme, že tato funkce je pro vás prospěšná, protože vám budeme zobrazovat jen ty reklamy nebo obsah, které odpovídají vašim zájmům.

Google Analytics

Tyto webové stránky používají Google Analytics, což je webová analytická služba společnosti Google Inc. Kompletní informace o zpracování vašich osobních údajů najdete zde: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:

  • získat opis vašich osobních údajůnapište nám a my vám pošleme, jaká data o vás máme,
  • opravit vaše osobní údaje – osobní údaje můžete opravit po přihlášení do vašeho účtu (pokud jste se registrovali), případně nám napište, jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu,
  • vymazat vaše osobní údaje – pokud si nepřejete, aby vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám a my se o to postaráme,
  • omezit zpracování vašich osobních údajů - pokud žádáte o omezení zpracování vašich osobních údajů, dejte nám vědět a my to zařídíme,
  • odvolat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů – pokud chcete odvolat váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět.
  • vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů. Pokud se jedná o zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu týká se námitka i profilování. Pokud budete chtít toto právo uplatnit, kontaktujte nás prosím.
  • podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny vaše případné stížnosti vyřešíme k vaší spokojenosti spolu)

Profilování a automatizované zpracování

Na našich stránkách ani v kampaních nepoužíváme profilování ani automatizované zpracování vašich osobních údajů.

Odkazy na legislativu

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech: